Aanvullende informatie

Behandelingen

  • De sessies vinden plaats in mijn praktijkruimte aan huis. Ik heb geen wachtruimte en kan je niet veel te vroeg voor de afspraak ontvangen. 
  • Mocht het niet lukken om naar mijn praktijkruimte te komen, dan kunnen we de sessie op afstand doen. Dit werkt net zo goed en effectief als een live-sessie. Alles is energie en afstand doet er niet toe. Je krijgt van mij dan een link via Teams vergadering/ Zoom. Zorg er voor dat je in een rustige ruimte zit, waarbij je niet gestoord kunt worden tijdens de sessie. Dat werkt wel zo rustig en ontspannen.
  • In mijn praktijkruimte via een foto van jou, jouw kind of huisdier. Na de behandeling neem ik contact met je op op de sessie door te spreken.

 

Kosten

Een sessie duurt ongeveer 60 tot 90 min en kost €85,-.
Dit dient na de sessie meteen betaald te worden. Dit kan via een betaalverzoek via whatsapp of gepast met contant geld. Er kan niet gepind worden. De factuur ontvang je via de mail.
Voor een sessie via foto stuur ik een betaalverzoek voor de behandeling. 

 

Annulering

Mocht de afspraak toch niet door kunnen gaan, dan dien je deze minimaal 24 uur van te voren te annuleren. Mocht dit niet het geval zijn of je komt helemaal niet opdagen, dan wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

 

Intakeformulier

Nadat we een afspraak hebben gemaakt, mail ik je het intakeformulier door. Deze mag ingevuld teruggestuurd worden. Ik ontvang deze graag 24 uur voor de afspraak. Zo kan ik me voorbereiden op de eerste sessie.

 

Behandelovereenkomst

Je ontvangt dan ook de behandelovereenkomst die je ondertekend naar mij mag mailen of meenemen naar de eerste afspraak. Je gaat dan akkoord met mijn algemene voorwaarden. Bij kinderen onder de 12 jaar is een handtekening van beide (indien mogelijk) ouders nodig. Bij kinderen tussen 12 en 16 jaar is een handtekening van het kind en beide ouders nodig.

 

Algemene voorwaarden en privacyverklaring

Lees van te voren mijn algemene voorwaarden en privacyverklaring door.

 

Algemene voorwaarden

Privacyerklaring